Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία μας «Π.ΠΑΤΟΥΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με τον διακριτικό τίτλο «Patromare» αποτελεί την νέα μας προσπάθεια στην αγορά ειδών αλιείας.
Ιδρύθηκε στα τέλη του 2013 μετά τη συμπλήρωση 12 ετών μιας επιτυχημένης προσπάθειας στο χώρο των ειδών αλιείας της χονδρικής πώλησης δολωμάτων σε όλη την ελλάδα.
Σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπο Ελλάδος και Κύπρου «K.N. Fishing LTD», η εταιρεία μας είναι ο αποκλειστικός διανομέας των εταιρειών YUKI, ΜΙΚΑDO, TRONIXPRO και HTO για την ελληνική αγορά.
Στην έδρα της εταιρείας μας έχει δημιουργηθεί εκθεσιακός χώρος, όπου μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την μεγάλη γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε εξοπλισμό και αναλώσιμα για όλες τις τεχνικές αλιείας.
Στην προσπάθειά μας να υποστηρίξουμε την εγχώρια παραγωγή ειδών αλιείας θα δείτε επίσης προϊόντα ελληνικής παραγωγής της βιοτεχνίας μας και φυσικά δολώματα ντόπια και εισαγωγής.
Η επιλογή των προϊόντων που διαθέτουμε γίνεται πάντα με κριτήριο την σχέση ποιότητας-τιμής και με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.
Η αναζήτηση νέων καινοτόμων προϊόντων μάς βοήθησε να εδραιωθούμε στην αγορά των ειδών αλιείας.
Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε μια μακροχρόνια και αποδοτική επαγγελματική σχέση με όλους τους συνεργάτες μας, αλλά και να προσελκύσουμε καινούργιους με σκοπό την αμοιβαία εξέλιξή μας στην αγορά.

Share on Facebook